tiistai 5. tammikuuta 2016

tulevaisuuden tuulet

heips

edellisestä kunnon postauksesta onkin jo vaikka kuinka kauan enkä nyt oikeestaan voi syyttää siitä mitään muuta kun itseäni. joululoma got me fucked up koska unirytmi ja päivärutiinit heitti volttia, mut silti mulla ois kyllä ollut aikaa kirjoittaa. motivaatio ei antanut periksi ja yritin saada hengähdettyä joten se on kai sit se ainoo syy. 

lukio stressaa, koulu stressaa, tulevaisuus stressaa. kaiken tän stressin keskellä ainoo mikä auttaa on banaanit, tee ja läheiset. liian usein multa kysytään että mihin suuntaan tähtään nenäni ysiluokan päätyttyä ja jos totta puhutaan niin en tiedä. useammat avoimet ovet edessä ja sit vasta voin ruveta edes harkitsemaan järjestystä, johon kyseiset lukiot yhteishaussa laitan. tavoitteena ois siis jotain kielipainoista, ne kun mulla sattuu vahvana olemaan. salut, hello, hej, ciao, haluun osata niin paljon kieliä kuin mahdollista, koska mun mielestä on niin siistiä kun pääsee kommunikoimaan jollain mulla kielellä, kuin sillä millä on tottunut kaupassa ostamaan maitoa.

sirkuskin on tosiaan ehkä jäänyt taka-alalle nyt joululomalla ainakin. tietenkin oon venytellyt yms mut odotan jo jalat täristen sitä että pääsen treeneihin.

tulevaisuus odottaa.

nii ja tietenkin nauttikaa vuodesta 2016 kaikin siemauksin.

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti