torstai 20. lokakuuta 2016

vihastuttaa.

noniin. 
nyt on pakko tästä asiasta puhua, kun muutkin puhuu ja mulla on tästä vahvoja mielipiteitä. tää pelletouhu on menny aivan liian pitkälle. 
mä muistan kun pari vuotta sitten katoin youtubesta jonkun videon missä pelleasuiset ihmiset säikäytteli aikuisia ihmisiä, mutta nää videot on mun tietääkseni lähes kaikki ollu lavastettuja sekä yleensä päivänvalolla kuvattuja. 
luin tossa äsken uutisen, jossa kerrottiin ruotsissa olleen tällänen tapaus, jossa pellepukuinen mies oli tunkeutunut jonkun kotiin, säikäyttänyt 8v pojan joka oli sitten kauhuissaan hypännyt parvekkeelta alas. kun mä luin tän, mua rupes ahdistamaan niin paljon, että meinasin ruveta itkemään. ajatus siitä, että joku tunkeutuu sun kotiin pukeutuneena pelleksi, oksettaa mua. ylipäätään ajatus siitä, että aikuiset ihmiset pelottelee pikkulapsia, oksettaa mua. mun mielestä on tosi säälittävää, surullista jopa, että joku käyttää aikaa johonkin tollaseen.
tällästä "trendiä" ei ois mun mielestä pitänyt alunperin aloittaakaan, mutta toi 8v ruotsalaispojan tapaus on mun mielestä ihan viimenen tippa. raja pitää vetää tähän. mä itse asun stadissa, ja mä pelkään pellejä melkeen kuollakseni, joten mua pelottaa ihan tajuttoman paljon se, että joku päivä törmään sellaseen kotimatkalla. 
voisin kirjottaa tästä aiheesta vaikka kokonaisen kirjan, mut en haluu valittaa tän enempää. 

pliis, olkaa varovaisia kun liikutte ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti